• پاسپورت گرانادا

    با سرمایه گذاری در کشور گرانادا میتوانید پاسورت گرانادا را دریافت کنید.
    سرمایه گذاری ۳۵۰.۰۰۰ دلار ( قابل برگشت بعد از ۵ سال )
    هدیه به دولت ۲۰۰.۰۰۰ دلار ( غیر قابل برگشت )
    بدون نیاز مدارک تحصیلی و زبان
    سفر به بیش از ۱۲۰ کشور دنیا بدون ویزا
    برای کل اعضای خانواده و فرزندان بالای ۱۸ سال
    امکان درخواست اقامت برای پدر و مادر متقاضی

پاسپورت گرانادا

پاسپورت گرانادا در حال حاضر تنها گزینه برای ایرانیان میاشد. برای دریافت پاسپورت گرانادا میتوانید از دو روش سرمایه گذاری ۳۵۰.۰۰۰ دلاری و اهدای پول به صندوق ملی گرانادا به ارزش ۲۰۰.۰۰۰ دلار اقدام کنید. پروسه دریافت پاسپورت گرانادا ۴ ماه میباشد.

این جزیره که به عنوان جزیره ادویه شناخته شده است معمولا سواحل زیبای دست نخورده، غواصی، قایقرانی، پیاده روی و دیگر تفریحات را ارائه می دهد.با این ذهنیت میتوان به این موضوع رسید که برنامه اقتصادی گرانادا،  امنیت خانوده و ویزای رایگان120 کشور جهان را به همراه خواهد داشت. این جزیره به استقبال متقاضیان، بازرگانان و خانواده هایشان آمده و برای آنها شیوه زندگی ایده آل و طبیعتی زیبا به ارمغان خواهد آورد.

طرح شهروندی اقتصادی گرانادا اجازه می دهد تا سرمایه گذاران واجد شرایط و اعضای خانواده برای پاسپورت غیر قابل فسخ اقدام نمایند. همچنین امکان دسترسی به تمامی امکانات مالی و سودهای سرمایه گذاریتان نیز هست.

سوابق و اهداف کشور

  • این کشور آرام و دارای استقلال و در جنوب شرقی کارائیب واقع شده است و دارای تعدادی جزایر انگشت شمار می باشد. از مناظر مشهور این منطقه میتوان به آبشارهای دراماتیک و سواحل خیره کننده اشاره کرد. این مجمع الجزایر یکی از منحصر به فردترین مکان های توریستی جهان هستند و به عنوان محیطی امن برای بسیاری از سرمایه گذاران در نظر گرفته شده است.
  • گرانادا کشوری است دارای ثبات سیاسی که نخست وزیر به عنوان رهبر در نظر گرفته میشود.این جزیره دارای مقرراتی عالی است و بسیاری از بانکهای کانادا در این مکان واقع شده است.
  • گردشگری این منطقه موجب رشد اقتصادی مستقیم یا غیر مستقیم جمعیت بیش از 100000 نفری این کشور شده است.گرانادا دومین کشور بزرگ تامین کننده جوزهندی می باشد.
  • این جزیره در 12 درجه ی شمالی خط استوا واقع شده و بر خلاف بسیاری از کشورهای گرمسیری، در خارج از کمربند طوفانی قرار دارد.
  • این جزیره دارای آب و هوای آفتابی و دمای متوسط که در طول سال28 درجه سانتی گراد است.اگر چه این منطقه دارای آب و هوایی گرم است اما این دما ممکن است در فصل های مختلف دارای تغییر کوچکی نیز باشد.
  • این جزیره دارای یک زیرساخت بسیار عالی با جاده ها و بزرگراههای بسیار مدرن، برق کشی قابل قبول، منابع فراوان آب و همچنین دارای ارتباط های بسیاری می باشد.
  • این کشور عضو کشورهای مشترک المنافع بریتانیا و سازمان ملل متحد است.
  • دارای سیستم قانونی شناخته شده که بر اساس قانون انگلیس نوشته شده است.
  • بازدید از این جزایر از طریق پروازهای مستقیم به تورنتو، نیویورک، لندن، میامی و بسیاری دیگر از شهرستانها در سراسر جهان امکان پذیر است.

برای سرمایه گذاری و دریافت پاسپورت گرانادا میتوانید با وکلای برجسته ما تماس گرفته و یا به سایت Bahar Gate LTD مراجعه نمایید.

مشخصات کشور گرانادا

مساحت کل: 344 کیلومتر مربع
جمعیت: 107،600
گروه های قومی: تبار عمدتا آفریقایی با شرق سرخپوستان، لبنان / سوریه و چینی.
نرخ ارز: دلار کارائیب شرقی (EC $)
نرخ ارز: (به اوت 2015): US $ 1.00 = 2.70 EC $

رتبه و امتیاز کشور گرانادا

هزینه ها
سرعت
دسترسی جهانی
کیفیت زندگی
سادگی

پاسپورت گرانادا

بعد از توقف برنامه های سرمایه گذاری و اعطای پاسپورت کشورهای سنت کیتس, آنتیگوا, دومینیکا و سخت گیری کشور سنت لوسیا برای دریافت پرونده از کشور ایران تنها گزینه برای دریافت پاسپورت برای ایرانیان کشور گرانادا میباشد. برای دریافت اطلاعات بیشتر لطفا با ما تماس بگیرید.

مزایای پاسپورت گرانادا

  • سفری مستقیم به بیش از 120 کشور جهان از جمله منطقه شینگن، بریتانیا و کانادا.
  • این شهروندی برای تمامی اعضای خانواده و نسلهای آینده نیز قابل اجرا است.
  • بدون نیاز به پرداخت مالیات بر درآمد، ارث و سود سرمایه
  • بدون نیاز به نفی تابعیت درحال حاضر خود
  • بدون در نظر گرفتن ملیت شما. بنابراین با دریافت اقامت گرانادا به عنوان شهروند جدید شناخته می شوید.
  • پیمان ویزای سرمایه گذاری بین گرانادا و ایالات متحده امضا اجازه می دهد تا شهروندان گرانادا کسب و کار قابل توجهی را راه اندازی کنند.
  • انجام وراحل اقامت طی 4 ماه

مبناهای حقوقی

پاسپورت گرانادا از طریق سرمایه گذاری طبق قانون 2013 بخش 15 تایید شده است.به این معنی می باشد که این قانون که توسط پارلمان نوشته شده، مستند و منتشر شده است.بر اساس این قانون متقاضیانی که خواهان دریافت اقامت از طریق سرمایه گذاری باشند میتوانند برای سرمایه گذاری در گرانادا اقدام نمایند.

پاسپورت گرانادا برای فرزندان بالاتر از ۱۸سال و پدر و مادر

فرزندان 18-26 سال در صورت تحصیل میتوانند پاسپورت گرانادا را دریافت کنند.

افراد بالای 65 سال که به صورت کامل به متقاضی اصلی وابسته باشند میتوانند پاسپورت گرانادا را دریافت نمایند.

تمامی هزینه ها اعم از هزینه های ارسال، گذرنامه، شهروندی و دیگر هزینه ها کاملا واضح بوده و هیچ گونه هزینه پنهانی نداریم.

گرانادا به عنوان پاسپورت دوم

برنامه CBI گرانادا به متقاضی اجازه میدهد تا علاوه بر سرمایه گذاری بتواند برای خود و اعضای خانواده اقامتی غیر قابل فسخ دریافت نماید همچنین بتواند از تمامی امکانات و سود سرمایه خود استفاده نماید.

گرانادا به عنوان تابعیت دوم، به رسمیت شناخته شده است. در حال حاضر شما میتوانید تابعیت وطن خود را حفظ نمایید. با صرف نظر از ملیت خود، این جزیره به استقبال بازرگانان و متقاضیان واجد شرایط و همچنین خانواده آنها می شتابد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر میتوانید با ما تماس بگیرید. ۰۲۱۲۲۳۹۴۳۹۸

هزینه های و روند انجام مراحل پاسپورت گرانادا

برای انجام مراحل مقدماتی از طریق 2 راه امکان پذیر است:

  • کمک های نقدی به صندوق توسعه ملی
  • سرمایه گذاری در املاک و مستغلات از طریق تصویب دولت شامل املاک موروثی، سهام هتل و یا مالکیت زمین.

اهدا به صندوق توسعه ملی

اهداء برای خانواده 4 نفره.سهم هر کدام از اعضاء 25000 دلار می باشد. 200000 دلار
هزینه پردازش هر کدام از اعضاء برای زیر 18 سال 500  دلار 1500 دلار
هزینه درخواستی برای هر کدام از اعضاء 1500 دلار
هزینه فعالیت ها در رابطه با اعضاء فرزندان زیر 18 سال 2000 دلار.کودکان بین 0-11 سال هزینه ای پرداخت نمی کنند. 500 دلار

سرمایه گذاری در املاک و مستغلات

 سرمایه گذاری خانواده 4 نفره 350000 دلار
هزینه دولتی برای وابسته های اضافی

25000 دلار

50000 دلار برای تمامی اعضاء
هزینه پردازش هر کدام از اعضاء برای زیر 18 سال 500 دلار 1500 دلار
هزینه درخواستی برای هر کدام از اعضاء 1500 دلار
هزینه فعالیت ها فرزندان زیر 18 سال 2000 دلار.کودکان بین 0-11 سال هزینه ای پرداخت نمی کنند. 5000 دلار

درخواست مشاوره رایگان

© Copyright - Bahar Gate LTD

This site is protected by wp-copyrightpro.com