• اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری

    با سرمایه گذاری در کشور پرتغال میتوانید اقامت دائم اروپا را دریافت کنید.
    سرمایه گذاری ۲۸۰.۰۰۰ یورو همراه با سود ۴٪
    بدون نیاز به حضور ۶ ماه در سال ( تنها ۷ روز )
    بدون نیاز مدارک تحصیلی و زبان
    دریافت اقامت دائم اروپا در کمتر از ۶ ماه
    برای کل اعضای خانواده و فرزندان بالای ۱۸ سال
    امکان درخواست اقامت برای پدر و مادر متقاضی

    مشاهده ویدیو تبلیغاتیدانلود کاتالوگ

اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری

پرتغال دارای یک میراث غنی تاریخی و معماری است.با سرمایه گذاری در این کشور میتوانید در یکی از کشور های مهم که در کنار اقیانوس اطلس واقع شده است، اقامت پرتغال دریافت نمایید. اقامت پرتغال به عنوان یک عضو اتحادیه اروپا با اعطای ویزای طلایی به متقاضیان امکان دسترسی به زندگی آزادانه، کسب و کار و مطالعه را به آنها ارائه میدهد همچنین این کشور استانداردهای بالایی را از نظر بهداشت و درمان برای متقاضیان در نظر گرفته است.

سوابق واهداف پرتغال

  • شهروندی در پرتغال و برنامه ویزای طلایی برای متقاضیان خارجی در نظر گرفته شده است که تمایل به سرمایه گذاری و اقامت دائم پرتغال را دارند.این برنامه از سال 2007 عملی شده است.
  • پرتغال کشوری نیمه جمهوری است و توسط نخست ویزیری که رئیس جمهور منصوب کرده است، رهبری می شود.
  • پایتخت این کشور لیبسون و بزرگترین شهرستان این کشور است. این شهرستان غربی پایتخت قاره اروپاست و اهمیت آن در امور مالی، تجارت، رسانه، سرگرمی، هنر، تجارت بین المللی، آموزش و پرورش و گردشگری است.
  • پرتغال دارای 6 فرودگاه بین المللی با پروازهایی به سراسر جهان است.
  • به طور کلی آب و هوای پرتغال در دوقسمت زمستان و یا معتدل مدیترانه ای از هم مجزا شده اند.
  • این کشور عضو سازمان ملل متحد، اتحادیه اروپا، سازمان تجارت جهانی، منطقه شینگن و سازمان همکاری و توسعه اقتصادی است.
  • نظام حقوقی پرتغالی بخشی از سیستم حقوقی قانون مدنی است، همچنین نظام حقوقی خانواده اقلیم نامیده می شود.
  • ارز پرتغالی یورو (€) است و این کشور یکی از کشورهای عضو اصلی از منطقه یورو شد.
  • این کشور به طور عمده در معاملات اتحادیه اروپا، ایالات متحده، کانادا و آسیا و بالاتر از همه امریکا جنوبی و آفریقا که در آن مستعمرات سابق پرتغال برزیل و آنگولا شرکای تجاری هستند، نقش مهمی ایفا می کنند.
  • اگر شما نیازمند تامین امنیت و اقامت پرتغال هستید، ما میتوانیم شمارا برای دریافت ویزای طلایی پرتغال راهنمایی کنیم.
  • با سرمایه گذاری در پرتغال برای خود و خانواده تان اقامت اروپا را دریافت کنید.

مشخصات کشور پرتغال

مساحت کل : 92212 کیلومتر مربع
جمعیت : 10،595،816
گروه های قومی : عمدتا سفید
زبان ها : پرتغالی، اسپانیایی و انگلیسی
ارز : یورو
نرخ ارز : US $ 1.00 = 0.90 EUR

رتبه و امتیاز کشور پرتغال

هزینه ها
سرعت
دسترسی جهانی
کیفیت زندگی
سادگی

جمع آوری مدارک

کارت ملی، شناسنامه، عقدنامه، گواهی عدم سو پیشینه، مدارک شغلی، تحصیلی و تمکن مالی

شروع پروسه

عقد قرارداد، تحویل مدارک، واریز ۵۰٪ از مبلغ وکالت، ارسال پرونده به پرتغال و دریافت دعوتنامه از طرف وکیل

سفر به پرتغال

سفر به پرتغال و بازدید پروژه، انگشت نگاری، ثبت در اداره پلیس پرتغال و افتتاح حساب بانکی

دریافت ویزا

بازگشت به ایران و واریز مبلغ بابت سرمایه گذاری و پس از گذشت ۴ ماه میتوانید ویزای خود را دریافت کنید.

درخواست مشاوره رایگان ۰۲۱۲۲۳۹۴۳۹۸ – ۰۲۱۲۶۶۵۷۴۰۶ – ۰۹۱۲۷۹۲۴۵۰۵

اقامت دائم پرتغال و پاسپورت پرتغال

پس از 5 سال متقاضی میتواند اقامت دائم پرتغال را درخواست کند و پس از 6 سال اقامت قانونی،متقاضی درصورتی که تمام الزامات قانونی را رعایت کرده باشد میتواند درخواست شهروندی در کشور پرتغال را بدهد.

مزایای اقامت پرتغال

  • اقامت در کشوری که عضو اتحادیه اروپاست.
  • اقامت 45 روزه در اتحادیه اروپا و دریافت شهروندی پس از 6 سال.
  • آزادی کامل برای سفر به مناطق شینگن.
  • تنها نیاز به 7 روز اقامت در این کشور، نیاز به اقامت در این کشور از سایر کشورهای عضو اتحادیه اروپا کمتر است.
  • امکان سرمایه گذاری در سهام،کسب و کار واملاک و مستغلات.
  • بدون نیاز به رها کردن منطقه سکونت فعلی.
  • دارای رتبه 4 گذرنامه برای سفر رایگان به بریتانیا و ایالات متحده، اما بدون نیاز به اقامت 6 ماهه
  • این برنامه بر اساس قانون و توسط دولت در سال 2007 تصویب شده است.

مبناهای حقوقی

قانون N. 23/ 2007 که در 4 جولای وضع و درقانون N. 29/2012 اصلاح شده است مبتنی بر اقامت قانونی برای خدمات و فعالیت های سرمایه گذاری وضع شده است.

این درخواست به متقاضیان اجازه می دهد تا با اقامت 7 روز در سال، پس از گذشت 5 سال بتوانند درخواست اقامت برای خانواده خود را دهند.

برنامه ویزای طلایی پرتغال

شرکت در برنامه ویزای طلایی پرتغال توسط وزارت امور خارجه در اکتبر2012  توسعه داده شده است.این برنامه به منظور فراهم کردن فرصت برای شهروندان غیر اتحادیه اروپا برای کسب و کار و زندگی در نظر گرفته شده است.

به سرمایه گذاران در ازای دریافت اقامت 5 ساله (از طریق سرمایه گذاری در املاک و مستغلات و یا توسعه اقتصادی)، فرصت داده می شود تا بدون ویزا و آزادانه بتوانند به مناطق شینگن سفر کرده و یا به تحصیل،زندگی و یا کار بپردازند.

اولین سرمایه گذاری برای به دست آوردن ویزای شینگن تحت برنامه ویزای طلایی میسر است.پس از این یک سال، میتوانید اقامت خود را 3 تا 5 سال تمدید نمایید. پس از 5 سال ممکن  است برای متقاضی اقامت دائم پرتغال در نظر گرفته شود. همچنین متقاضی میتواند پس از 6 سال درخواست پاسپورت پرتغال دهد.

اگر شما تمایل به دریافت اقامت پرتغال هستید، ما میتوانیم شما را در این راستا و برای دریافت ویزای طلایی پرتغال راهنمایی کنیم. ما توصیه میکنیم با داشتن پاسپورت پرتغال از خود و خانواده تان حفاظت نمایید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس بگیرید. ۰۲۱۲۲۳۹۴۳۹۸ – ۰۲۱۲۶۶۵۷۴۰۶

پرتغال

کشور پرتغال عضو اتحادیه اروپا با سیستم سیاسی متداول وبازاراقتصادی کاملا آزادانه است.این کشور استانداردهای بالای زندگی از جمله آموزش و پروش و همچنین بهداشت و درمان را ارائه می دهد. به عنوان یک کشور مدیترانه ای، پرتغال دارای یک فرهنگ غنی و متنوع و همچنین، آب و هوای مدیترانه ای است.

پرتغال از سال 1986 عضو اتحادیه اروپا و از سال 1995 عضو منطقه شینگن شده است.

بازار به سرعت در حال توسعه این منطقه و همچنین دسترسی راحت به مناطق شینگن،مقصدی ایده آل را برای جابه جایی و کسب و کار متقاضیان فراهم می کند.

برنامه  ویزای طلایی پرتغال گزینه ای جذاب برای شهروندان غیر اتحادیه اروپاست که تمایل به اقامت،تحصیل و یا کسب و کار دارند.

این برنامه همچنین راه را برای اقامت دائم و شهروندی در اروپا هموار می سازد.

گزینه های سرمایه گذاری در پرتغال

شرکت در برنامه ویزای طلایی سه راه را برای اقامت ارائه می دهد:

۱-سرمایه گذاری در پروژه هتل

در این روش متقاضی مبلغ ۲۸۰.۰۰۰ یورو به مدت ۵ سال و با سود ۴٪ در یک پروژه سرمایه گذاری میکند. پروژه ای که شرکت ما معرفی میکند مورد تایید دولت پرتغال میباشد.

قانون : معیارهای مالی برای این برنامه ممکن است از طریق سرمایه گذاری  € ۲۸۰.۰۰۰  در فعالیت های تحقیقات علمی، و یا سرمایه گذاری € ۲۵۰.۰۰۰ در هنر و فرهنگ باشد.

۲-سرمایه گذاری در املاک و مستغلات

برای سرمایه گذاری در ملک متقاضی باید بین ۲۸۰.۰۰۰ یا ۵۰۰.۰۰۰ یورو با توجه به ملک و یا محل آن سرمایه گذاری کند.حداقل سرمایه گذاری برای املاک جدید در پرتغال ۵۰۰.۰۰۰ یورو و ملک هایی که بیش از ۲۸ سال قدمت دارند ۲۸۰.۰۰۰ یوروهستند. ارزش ساختمان هایی که بالاتر از 30 سال قدمت دارند اما در مناطقی کمتر از ۱۰۰ کیلومتر مربع واقع شده باشند حداقل ۲۸۰.۰۰۰ یورو می باشد.

۳-ایجاد فرصت شغلی در پرتغال

برنامه ایجاد شغل، مستلزم ایجاد حداقل ۱۰ شغل دائمی در پرتغال است که باید توسط سازمان تامین اجتماعی محلی تایید گردد.

معیار های دیگر

متقاضی برای بار اول باید با ویزای معتبر شینگن وارد کشور پرتغال شود و پس از آن برای دریافت اقامت باید سال اول ۷ روز و سال دوم ۱۴ روز در آنجا حضور داشته باشد.

مراحل دریافت اقامت پرتغال

  • مرحله اول

    برای تصویب از طرف قانون باید کپی گذرنامه خود و همسرتان را ارسال کنید همچنین در این مرحله برای باز کردن برنامه اقامتی خود باید هزینه پرداخت کنید.

  • مرحله دوم

    همکاران ما مدراک مورد نیاز را به شما توصیه کرده و همچنین آنها برای ترجمه و قانونی کردن اسناد به شما کمک خواهند کرد.

  • مرحله سوم

    پس از آن سرمایه گذار به منظور سرمایه گذاری در املاک و یا توسعه اقتصاد از پرتغال بازدید می نماید.در طی این بازدید متقاضی کارهای مربوط به مهاجرت را انجام داده و برای خروج از ایشان اثر انگشت، عکس و داده های بیومتریک دریافت می گردد.

  • مرحله چهارم

    در این مرحله متقاضی حساب بانکی باز کرده و تمامی سرمایه خود را به آنجا منتقل می کند.

  • مرحله پنجم

    هنگامی که خرید ملک و ثبت آن انجام شد (بین 3 تا 5 روز طول می کشد).اسناد و هزینه های اقامت را باید در این مرحله تحویل دهید.

  • مرحله ششم

    هنگامی که برنامه اقامت ارائه شد، خدمات مهاجرتی طی 3 یا 4 هفته آن را تایید می نمایند.

  • مرحله هفتم

    پس از پرداخت هزینه، فعالیت های مربوط به صدور کارت آغاز می گردد.این امر معمولا بین 3 یا 4 هفته طول می کشد.هنگامی که کارتها صادر شد توسط پیک به متقاضیان داده میشود.

  • مرحله هشتم

    سفر به پرتغال به مدت ۷ روز در سال به مدت ۵ سال تا دریافت اقامت دائم پرتغال

درخواست مشاوره رایگان

© Copyright - Bahar Gate LTD

This site is protected by wp-copyrightpro.com